luni, 24 septembrie 2012

Sex la prima intalnire?!

Ce parere aveti?!





Cazi prada ispitei sau nu la prima intalnire?!


De cand ma stiu toata lumea mi-a zis de la parinti, la prieteni, la cunostinte - 'NU ESTE O ALEGERE BUNA SA FACI DRAGOSTE LA PRIMA INTALNIRE DEOARECE BARBATUL VA CREDE CA ESTI NESERIOASA SI NU VA MAI VREA SI A DOUA INTALNIRE CU TINE'.

 Acum daca acest lucru este adevarat sau nu.......e o dilema. Barbatii stim ca adora vanatoarea de femei dar se mai stie si ca isi pierd interesul foarte repede, tot ei fiind si primii care se plictisesc intr-o relatie, apeland la alte femei, la filme pentru adulti sau innecandu-se in bautura si serviciu.
Dar conform unui studiu facut de catre BettyConfidential (o celebra revista pentru femei) care a întrebat mii de barbati despre ceea ce cred ei despre sexul la prima intalnire, acest mit este spulberat. 
Adevărul? Le place! (şocant , ştim). Mai surprinzător, nici unul dintre barbati nu a declarat ca sexul la prima prima intalnire i-ar opri sa aiba o relatie serioasa cu o femeie. De fapt, multi barbati au spus ca au avut cel puţin o relaţie de lungă durată cu o femeie cu care au facut sex la prima intalnire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu