luni, 24 septembrie 2012

La ce sunt bune pavajele?!

Pavaje






In ultimul timp este la moda pavajul aleilor cu piatra naturala sau din beton. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa isi paveze aleile din gradini atat pentru decor, cat si pentru a trasa directia spre locul dorit.
Pavajele fabricate din beton sunt mult mai rezistente fata de cele din piatra naturala, deoarece se comporta foarte bine la toate conditiile de temperatura si au o durata mai mare de functionare. Indiferent de materialul la care apelati pentru constructia aleilor, in functie de firma pe care o alegeti sa vi le proiecteze, pavajele pot fi de diferite forme, marimi si culori. Majoritatea firmelor care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, integreaza culorile in material pentru ca acestea sa nu isi schimbe coloristica sau sa decoloreze. De asemenea, un alt aspect pentru care se recomanda pavarea cu beton este ca acest material nu este alunecos si poate fi curatat usor.

DE CE SA PAVATI CU BETON SAU PIATRA?!

Pavajul are marele avantaj ca poate fi reparat fara a se deteriora si fara a fi nevoie sa scoateti toate placile. De asemenea, suprafata care a fost pavata poate fi reparata cu usurinta, fara a se lasa urme.

TOATE PAVAJELE SUNT LA FEL?!

Nu toate pavajele sunt la fel. In functie de cerintele fiecaruia, acestea pot fi adaptate sa suporte o anumita greutate, o rezistenta mai mare la ger sau la alte conditii de mediu, la soliditate sau la uzura. De asemenea, datorita gusturilor fiecaruia, acestea pot fi asortate in mai multe culori, creandu-se astfel un aspect unic pentru fiecare pavaj in parte.

LA CE POT FI UTILIZATE PAVELELE?

Pavelele se pot utiliza pe scara larga, respectiv la constructia trotuarelor, la parcari, in piete, parcuri sau in fata restaurantelor, la terase, aleile din gradina si borduri. De altfel, acestea pot fi folosite si ca scop ornamental, pentru infrumusetarea unui anumit loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu