luni, 24 septembrie 2012

Ce stiti despre hidroizolatii?!

Hidroizolatii



Datorita schimbarilor bruste de temperatura si de mediu in care traim in zilele noastre, pardoselile, fundatiile locuintelor, subsolurile, acoperisurile sau balcoanele sunt supuse actiunii apei. Din acest motiv hidroizolarea este foarte buna, neexistand riscul de a se face condens sau mucegai. De asemenea, hidroizolarea pastreaza mult mai bine temperatura in incinta locului respectiv.
In functie de firma la care apelati pentru efectuarea acestei lucrari, aceasta trebuie sa trimita la fata locului un specialist din acest domeniu, care sa analizeze si sa decida care este cel mai bun material pentru a se face hidroizolarea. Nu multa lume stie dar pentru realizarea acestei actiuni se pot folosi mai multe tipuri de materiale. Acestea pot fi lichide, solide, elastice sau rigide, fabricate din rasina sau polimeri etc.
In ultimul timp din ce in ce mai multi oameni au inceput sa apeleze la hidroizolatiile moderne. Acestea se utilizeaza mai ales la constructia caselor. Este recomandat ca lucrarea sa se faca inainte de a se termina constructia, deoarece aceasta actioneaza mult mai bine pe suprafete noi. Majoritatea firmelor care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, vin la pachet cu proprii lor muncitori, deoarece este foarte importanta si manopera atunci cand se hidroizoleaza o locuinta.

DE CE ESTE IMPORTANT SA HIDROIZOLEZI?!

Aceasta lucrare este foarte importanta, deoarece in acest mod nu veti risca sa se infiltreze apa in propria locuinta sau sa apara mucegaiul, sa se produca coroziune, igrasie sau degradare.  Apa este un agent care poate aduce efecte negative asupra constructiilor. De asemenea, aceasta poate modifica calitatile fizice ale materialelelor din care este construita o locuinta, reducandu-se rapid capacitatea de izolare termica.

DE CATE FELURI POT FI HIDROIZOLATIILE?

Hidroizolatiile pot fi de mai multe feluri, respectiv: hidroizolarea cu membrane din fibra de sticla, cu membrana antiradacina, cu membrane ce contin protectie minerala, cu voal de poliester sau cu alte materiale care ajuta la o hiroizolare cat mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu