luni, 24 septembrie 2012

Rujul de buze

Ce ruj folositi?!




 Rujul de buze


Mat sau sidefat, cu luciu sau fara, rujul de buze va fi intotdeauna cel mai bine vandut produs cosmetic. Alaturi de un machiaj natural, orice persoana va aprecia un ruj de bun gust pe buze.

La noi sunt multe firme care-l comercializeaza dar cele mai importante ar fi:

- Loreal

- Avon 
- Oriflame
- Mabelyne
- Yves Rocher

Rujul de buze iti da o culoare frumoasa buzelor si acesta de obicei se asorteaza cu oja de unghii.

In diferite nuante trebuie stiut faptul ca nu toate culorile ne prind bine si de aceea inainte de a-l cumpara acesta trebuie probat.
Rujul de buze se alege nu numai dupa culoarea care ne place ci si dupa culoarea tenului sau dupa locatia in care te duci.
Nu poti aparea la birou cu un rosu aprins deoarece acesta ar fi prea extravagant. La fel cum nu poti sa te duci nici la piata cu aceasta culoare pe buze.
Rujul de buze poate fi gasit in aproape orice nuanta, la ora actuala gasindu-se pe piata pana si ruj negru sau albastru.
Culorile mai ciudate de ruj le puteti admira pe buzele manechinelor la prezentarile de moda, majoritatea designerilor punandu-si in valoare colectiile cu ajutorul lor.
La moda acum este gloss-ul. Asa numitul gloss este de fapt luciul de buze care are si proprietati farmaceutice, folosindu-se atunci cand buzele sunt uscate si ranite de frig.
Gloss-ul iti pune in evidenta buzele, dandu-le un luciu natural si creeaza impresia de 'buze mari '. El se poate folosi si peste un ruj mat, la fel pentru a da impresia ca buzele sunt mai pline de viata.
Inainte de a cumpara un ruj de buze trebuie sa stim ce culoare merge la buzele pe care le avem:

Daca avem buzele mici, atunci obligatoriu trebuie sa alegem o culoare deschisa pentru buze si neaparat peste aceasta nuanta sa aplicam un strat de gloss, asta pentru a ne mari aspectul buzelor.

Daca buzele noastre sunt groase atunci trebuie sa ne alegem o culoare mai inchisa si nu mai este necesar gloss-ul.
Cel mai important lucru si de neuitat este acela ca pentru a avea o gura frumoasa trebuie neaparat sa ne ingrijim dintii. Un ruj nu va arata niciodata bine pe niste buze crapate si dinti galbeni.

Concluzii :


1. Rujul de buze trebuie sa fie de calitate buna, nu facut de asa zisele firme fantome care sunt acum pe piata.

2. Verificati intotdeauna data expirarii pe ambalaj.
3. Rujul poate sa avantajeze sau exact contrariul.
4. inainte de a cumpara un produs testati-l daca va prieste.
5. Nu alegeti culoarea lui doar pentru ca e la moda, nu uitati - cu ce ne sta bine, putem observa si singuri .... in oglinda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu