luni, 24 septembrie 2012

Cum il faci gelos

10 MODALITATI SA-L FACI GELOS




Simti ca sunteti intr-un impas in relatia voastra?! Observi pe zi ce trece ca relatia se raceste, fiecare avand alte preocupari?

In articolul ce urmeaza va voi prezenta 10 modalitati sa va faceti partenerul gelos si relatia sa revina pe fagasul normal:

1. Nu-l mai zapaci cu telefoanele, fa-l sa creada ca nu-i lipsesti atat de mult pe cat crede si ca tu ai si alte preocupari mai importante decat el. Doar nu e el centrul Universului tau! 


2. Cand vine acasa nu-l mai astepta in usa imbracata cu sortul de bucatarie stand cu emotie daca ii v-a place sau nu mancarea, ci incearca sa stai relaxata in pat, facandu-ti unghiile si vizionand telenovela preferata.


3. Cat el este acasa incearca sa ai constant o preocupare, nu sta ca un catelus langa el.


4. Cand ai ocazia iesi cu fetele in oras, nu sta acasa cu frica sa nu se supere el.


5. Cand mergeti impreuna la petreceri, fii degajata, fii prietena cu toti si nu refuza nici o cerere la dans din partea altui barbat.


6. Vorbeste la telefon. Nu conteaza cu cine. Barbatul nu suporta sa acorzi altcuiva mai multa atentie decat lui.


7. Reinnoieste-ti garderoba. Oricarui barbat ii va placea o schimbare de stil.


8. Nu uita sa te ingrijesti, tu esti mai importanta decat el.....si daca tu nu iti dai tie atentie .... atunci fii sigura ca nici el nu iti va da.


9. Fii prietena cu cel mai bun prieten al lui. Intotdeauna barbatilor le e frica sa-si aduca cel mai bun prieten in casa.

10. Fa-l sa simta pana la capat ca fara tine nu ar putea trai nici o secunda si ca te poate pierde oricand....LUMEA NU S-A TERMINAT LA EL!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu