marți, 17 martie 2015

Ceasul de mana - un obiect pe cat de estetic, pe atat de necesar


Ceasul de mana este un accesoriu indispensabil atat pentru persoanele de gen feminin cat si pentru cele de gen masculin. Acesta are mai multe intrebuintari, in functie de fiecare persoana in parte care il poarta. Astfel, unii dintre noi folosim ceasul de mana pentru a fi mereu la curent cu ora iar altii pentru a-l asorta cu diferite articole vestimentare sau pur si simplu il purtam la mana din obisnuinta. Barbatii sunt cei care considera ca este inutil sa ai la mana un ceas si sa nu il folosesti pentru a vedea ora. De cealalta parte, femeile insa cred ca acest obiect este un important accesoriu pentru vestimentatia de zi sau de seara astfel incat isi achizitioneaza mai multe ceasuri de mana de diferite culori, asortandu-le cu articolele de imbracaminte de culoarea acestora. 


Ceasurile de mana pot fi de mai multe feluri:



1. Ceasul de mana sport - Acesta este purtat de ambele sexe insa persoana care il utilizeaza cel mai des este una care iubeste activitatile sportive, care poarta ceas nu numai pentru ca ii arata ora ci si pentru a-si cronometra pasii. Pentru acest gen de persoane s-au inventat acum bratarile smart, gadgeturi care nu numai ca iti arata ora dar iti si afiseaza cat ai alergat intr-o anumita zi, cati pasi ai facut etc



2. Ceasul de mana fashion - Acest ceas nu trebuie sa lipseasca din accesoriile nimanui, fie barbati, fie femei. Ceasul de mana elegant se asorteaza perfect cocktail-urilor, seratelor mai chic, nuntilor sau altor evenimente de acest gen. El poate sa prezinte si anumite pietre pretioase sau nu, acestea fiind pretabile petrecerilor de acest tip.



3. Ceasul de mana business - Persoanele care presteaza o munca de tip office, care stau frecvent la un birou, la un laptop sau cele care umbla mai mereu cu acte dupa ele, poarta mai mult ca sigur in fiecare zi ceasuri de mana office. Ideea este ca atunci cand lucrezi la birou, nu ai tot timpul in fata ta un calculator si astfel esti obligat sa ai la mana un ceas pentru a nu intarzia la anumite intalniri pe care le ai in agenda de zi cu zi. 



Ceasurile de mana sunt si de zi, ele putand fi asortate la absolut orice tinuta vestimentara, indiferent daca iesim la o plimbare in parc cu prietenii, la piata sau cand mergem sa mancam intr-un mall.


                                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu