joi, 19 martie 2015

Machiajul - necesar sau nu?!



Indiferent ca au 18, 25 sau 50 de ani, machiajul este pentru majoritatea persoanelor de gen feminin indispensabil. Atunci cand este vorba de iesit din casa, femeilor le trebuie mai mult decat necesar sa fie gata. Etapele machiajului sunt pe cat de multe, pe atat de complicate. Pentru un machiaj perfect, mai intai de toate trebuie sa detii doar cosmetice de calitate. Cu cat ele sunt mai scumpe, cu atat mai bune sunt si nu ataca pielea prea tare. 

Astfel, pentru a fi sigura ca transpui in fata celorlalti un machiaj perfect, ai nevoie de urmatoarele produse cosmetice - 

1. O crema hidratanta - Aceasta trebuie aleasa in functie de tipul de ten al fiecarei persoane in parte. In cazul in care nu stiti daca tenul dumneavoastra este gras, uscat sau normal este indicat sa apelati la sfaturile unui medic dermatolog. Crema hidratanta se va intinde perfect pe toata fata cu ajutorul miscarilor circulare, astfel incat aceasta sa va intre perfect in piele.

2. Fondul de ten - Este extrem de important ca fondul de ten sa fie ales cu un ton sau doua mai deschis sau mai inchis decat pielea, altfel riscand sa aratati ca mascata pentru un carnaval. Acesta se va intinde perfect pe toata pielea, prin aceleasi miscari circulare precum s-a aplicat si crema hidratanta.

3. Anticearcanul - Anticearcanul se va aplica sub ochi imediat dupa ce ati aplicat fondul de ten, tot prin miscari circulare.

4. Pudra - Multe adolescente din ziua de azi gresesc atunci cand nu isi aplica dupa fondul de ten si pudra. Este o greseala foarte mare deoarece fara pudra tenul arata mult mai lucios si astfel se da impresia de ten artificial.

5. Creionul pentru sprancene - Acesta trebuie sa fie in ton cu nuanta sprancenelor noastre, indicat fiind sa aiba culoarea maronie si in nici un caz neagra, deoarece aceasta nuanta imbatraneste.

6. Creionul dermatograf - Creionul pentru ochi este in general negru insa puteti sa folositi si alta culoare in cazul in care doriti sa va machiati mai extravagant.

7. Creionul de buze - Acesta este necesar sa fie cu un ton sau doua mai inchis decat nuanta buzelor.

8. Fardul de ochi - Fardul de ochi se asorteaza cu vestimentatia pe care o porti in acea zi si este un must - have in domeniu.

9. Rujul - Rujul trebuie obligatoriu asortat cu vestimentatia si in ton cat de cat cu machiajul. Important este sa nu exagerati cu rujul daca deja ochii sunt machiati prea stridenti.

10. Tusul de ochi - Nu toate femeile il folosesc insa trebuie sa stiti ca anul acesta este in voga.

11. Rimelul - Rimelul nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din gentuta cu cosmetice.

12. Fardul de obraji - Aveti grija sa nu exagerati cu el!

13. Luciul de buze - Din nou la moda in acest an.

Dupa cum vedeti, etapele machiajului nu sunt putine deloc si daca nu aveti putina experienta in aplicarea lor...o puteti comite grav, afectand tot machiajul dar si imaginea dumneavoastra generala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu