miercuri, 14 ianuarie 2015

Viitorul de ieri.....trecutul de maine....

       


Nu putini dintre noi am fost pur si simplu fascinati de trilogia filmului - "Inapoi in viitor". Vizionand astazi din nou aceste trei filme, am putea spune cu usurinta ca aproape toate asa- zisele obiecte science - fiction care ne luau ochii prin anii 1980, se regasesc cu adevarat in ziua de astazi. Exceptia de la acest lucru ar face-o masina zburatoare insa trebuie sa stiti ca in acest moment chiar se lucreaza la aceasta pe teritoriul Japoniei. 
Televizoarele HD si cele 3D nu mai sunt demult o noutate pentru noi, la ora actuala pe piata internationala si chiar si pe piata romaneasca (la un pret mult mai mare, normal) au aparut deja televizoarele 4K si chiar 8 K, precum si televizoarele Ultra HD sau cele Android, o alternativa ideala pentru pasionatii de cinemateca. 
In concluzie, producatorii filmelor care alcatuiesc trilogia "Inapoi in viitor" nu au gresit prea mult atunci cand au hotarat ca acestea vor fi obiectele pe care in viitor se va pune multa baza si care in prezent sunt trecutul de maine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu