duminică, 14 septembrie 2014

Geanta de mana, un accesoriu necesar






Geanta este un accesoriu de nelipsit pentru fiecare dintre noi, indiferent daca vorbim despre persoanele de gen feminin sau despre cele de gen masculin. De asemenea, gentile sunt un accesoriu vestimentar indispensabil, atat pentru elevi si studenti, cat si pentru adulti. In general, persoanele de gen feminin sunt cele care adora aceste accesorii, in genti obisnuind sa isi aranjeze produsele cosmetice pe care le utilizeaza zi de zi, portofelul impreuna cu mapa care contine acte personale si alte obiecte necesare in viata cotidiana.

In functie de ocazia la care sunt purtate, gentile de mana sunt de mai multe tipuri:

1. Geanta de mana pentru acte

Geanta de mana pentru acte este purtata in cele mai multe cazuri de catre elevi si studenti sau de catre persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala la birou. Acest tip de geanta are un scop precis si anume acela de a transporta carti, caiete si acte importante. 
Din punctul de vedere al materialelor din care gentile de mana pentru acte sunt confectionate, acestea pot fi de mai multe feluri insa preferabil este ca ele sa fie fabricate din piele, cel mai durabil material.

2. Geanta de mana de zi cu zi

Geanta de mana de zi cu zi este utilizata in general de catre persoanele de gen feminin. Aceasta poate fi confectionata din orice tip de material, in ea putand fi transportate produsele cosmetice, actele personale, portofelul etc 

3. Geanta de mana de ocazie sau de seara

Geanta de mana de ocazie sau de seara poate fi denumita si geanta plic. Aceasta este purtata de obicei la evenimentele de seara, la cluburi sau cocktail-uri. Din punctul de vedere al materialului din care geanta de mana de ocazie sau de seara este confectionata, acesta este unul care se preteaza stilului elegant, precum matasea, dantela etc

4. Geanta de mana pentru sala

In ziua de astazi fitness-ul este la moda. Datorita acestui fapt, atat persoanele de gen feminin cat si cele de gen masculin obisnuiesc sa mearga la sala cu o geanta de mana special confectionata in acest sens, astfel incat in ea sa poata transporta sticla de apa, actele personale si alte obiecte care sunt necesare atunci cand mergem la sala.

In concluzie, geanta de mana este un accesoriu indispensabil, atat pentru persoanele de sex feminin, cat si pentru cele de sex masculin, indiferent de varsta si de necesitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu