joi, 19 martie 2015

Machiajul - necesar sau nu?!



Indiferent ca au 18, 25 sau 50 de ani, machiajul este pentru majoritatea persoanelor de gen feminin indispensabil. Atunci cand este vorba de iesit din casa, femeilor le trebuie mai mult decat necesar sa fie gata. Etapele machiajului sunt pe cat de multe, pe atat de complicate. Pentru un machiaj perfect, mai intai de toate trebuie sa detii doar cosmetice de calitate. Cu cat ele sunt mai scumpe, cu atat mai bune sunt si nu ataca pielea prea tare. 

Astfel, pentru a fi sigura ca transpui in fata celorlalti un machiaj perfect, ai nevoie de urmatoarele produse cosmetice - 

1. O crema hidratanta - Aceasta trebuie aleasa in functie de tipul de ten al fiecarei persoane in parte. In cazul in care nu stiti daca tenul dumneavoastra este gras, uscat sau normal este indicat sa apelati la sfaturile unui medic dermatolog. Crema hidratanta se va intinde perfect pe toata fata cu ajutorul miscarilor circulare, astfel incat aceasta sa va intre perfect in piele.

2. Fondul de ten - Este extrem de important ca fondul de ten sa fie ales cu un ton sau doua mai deschis sau mai inchis decat pielea, altfel riscand sa aratati ca mascata pentru un carnaval. Acesta se va intinde perfect pe toata pielea, prin aceleasi miscari circulare precum s-a aplicat si crema hidratanta.

3. Anticearcanul - Anticearcanul se va aplica sub ochi imediat dupa ce ati aplicat fondul de ten, tot prin miscari circulare.

4. Pudra - Multe adolescente din ziua de azi gresesc atunci cand nu isi aplica dupa fondul de ten si pudra. Este o greseala foarte mare deoarece fara pudra tenul arata mult mai lucios si astfel se da impresia de ten artificial.

5. Creionul pentru sprancene - Acesta trebuie sa fie in ton cu nuanta sprancenelor noastre, indicat fiind sa aiba culoarea maronie si in nici un caz neagra, deoarece aceasta nuanta imbatraneste.

6. Creionul dermatograf - Creionul pentru ochi este in general negru insa puteti sa folositi si alta culoare in cazul in care doriti sa va machiati mai extravagant.

7. Creionul de buze - Acesta este necesar sa fie cu un ton sau doua mai inchis decat nuanta buzelor.

8. Fardul de ochi - Fardul de ochi se asorteaza cu vestimentatia pe care o porti in acea zi si este un must - have in domeniu.

9. Rujul - Rujul trebuie obligatoriu asortat cu vestimentatia si in ton cat de cat cu machiajul. Important este sa nu exagerati cu rujul daca deja ochii sunt machiati prea stridenti.

10. Tusul de ochi - Nu toate femeile il folosesc insa trebuie sa stiti ca anul acesta este in voga.

11. Rimelul - Rimelul nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din gentuta cu cosmetice.

12. Fardul de obraji - Aveti grija sa nu exagerati cu el!

13. Luciul de buze - Din nou la moda in acest an.

Dupa cum vedeti, etapele machiajului nu sunt putine deloc si daca nu aveti putina experienta in aplicarea lor...o puteti comite grav, afectand tot machiajul dar si imaginea dumneavoastra generala!

marți, 17 martie 2015

Ceasul de mana - un obiect pe cat de estetic, pe atat de necesar


Ceasul de mana este un accesoriu indispensabil atat pentru persoanele de gen feminin cat si pentru cele de gen masculin. Acesta are mai multe intrebuintari, in functie de fiecare persoana in parte care il poarta. Astfel, unii dintre noi folosim ceasul de mana pentru a fi mereu la curent cu ora iar altii pentru a-l asorta cu diferite articole vestimentare sau pur si simplu il purtam la mana din obisnuinta. Barbatii sunt cei care considera ca este inutil sa ai la mana un ceas si sa nu il folosesti pentru a vedea ora. De cealalta parte, femeile insa cred ca acest obiect este un important accesoriu pentru vestimentatia de zi sau de seara astfel incat isi achizitioneaza mai multe ceasuri de mana de diferite culori, asortandu-le cu articolele de imbracaminte de culoarea acestora. 


Ceasurile de mana pot fi de mai multe feluri:



1. Ceasul de mana sport - Acesta este purtat de ambele sexe insa persoana care il utilizeaza cel mai des este una care iubeste activitatile sportive, care poarta ceas nu numai pentru ca ii arata ora ci si pentru a-si cronometra pasii. Pentru acest gen de persoane s-au inventat acum bratarile smart, gadgeturi care nu numai ca iti arata ora dar iti si afiseaza cat ai alergat intr-o anumita zi, cati pasi ai facut etc



2. Ceasul de mana fashion - Acest ceas nu trebuie sa lipseasca din accesoriile nimanui, fie barbati, fie femei. Ceasul de mana elegant se asorteaza perfect cocktail-urilor, seratelor mai chic, nuntilor sau altor evenimente de acest gen. El poate sa prezinte si anumite pietre pretioase sau nu, acestea fiind pretabile petrecerilor de acest tip.



3. Ceasul de mana business - Persoanele care presteaza o munca de tip office, care stau frecvent la un birou, la un laptop sau cele care umbla mai mereu cu acte dupa ele, poarta mai mult ca sigur in fiecare zi ceasuri de mana office. Ideea este ca atunci cand lucrezi la birou, nu ai tot timpul in fata ta un calculator si astfel esti obligat sa ai la mana un ceas pentru a nu intarzia la anumite intalniri pe care le ai in agenda de zi cu zi. 



Ceasurile de mana sunt si de zi, ele putand fi asortate la absolut orice tinuta vestimentara, indiferent daca iesim la o plimbare in parc cu prietenii, la piata sau cand mergem sa mancam intr-un mall.


                                                                                       

miercuri, 14 ianuarie 2015

Viitorul de ieri.....trecutul de maine....

       


Nu putini dintre noi am fost pur si simplu fascinati de trilogia filmului - "Inapoi in viitor". Vizionand astazi din nou aceste trei filme, am putea spune cu usurinta ca aproape toate asa- zisele obiecte science - fiction care ne luau ochii prin anii 1980, se regasesc cu adevarat in ziua de astazi. Exceptia de la acest lucru ar face-o masina zburatoare insa trebuie sa stiti ca in acest moment chiar se lucreaza la aceasta pe teritoriul Japoniei. 
Televizoarele HD si cele 3D nu mai sunt demult o noutate pentru noi, la ora actuala pe piata internationala si chiar si pe piata romaneasca (la un pret mult mai mare, normal) au aparut deja televizoarele 4K si chiar 8 K, precum si televizoarele Ultra HD sau cele Android, o alternativa ideala pentru pasionatii de cinemateca. 
In concluzie, producatorii filmelor care alcatuiesc trilogia "Inapoi in viitor" nu au gresit prea mult atunci cand au hotarat ca acestea vor fi obiectele pe care in viitor se va pune multa baza si care in prezent sunt trecutul de maine...