joi, 2 mai 2019

Spatiul locativ trebuie sa ne asigure atat confort cat si sanatate!




Izolatiile termice sunt atat de necesare pentru fiecare dintre noi


Indiferent daca locuim la o casa pe pamant sau intr-un apartament la bloc, cu siguranta ca fiecare dintre noi incercam sa ne cream toate conditiile necesare unei coabitari propice. Asadar, in orice locuinta trebuie sa ne asiguram ca izolarea acesteia este facuta perfect si astfel sa fim siguri ca beneficiem de caldura necesara pe timpul zilelor si noptilor geroase de iarna si racoarea de care avem nevoie cand afara temperaturile sunt de nesuportat.

In momentul in care discutam despre termoizolatie , ne referim la polistiren expandat sau extrudat, vata minerala bazaltica sau de sticla, tavane casate si accesorii ale acestora, placi din vata de sticla sau plase din fibre de sticla, dibluri pentru fixarea termoizolatiei, adezivi pentru vata minerala bazaltica sau poliuretanici pentru polistiren ori pentru termoizolatii si multe altele fara de care nu am putea asigura o izolare termica perfecta. Este extrem de recomandat atat de catre persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu in Romania cat si de catre cei de peste hotare sa asiguram spatiului locativ pe care il avem la dispozitie, o izolatie termica corespunzatoare, necesara atat pentru convietuirea fara griji in locuinta cat si pentru sanatatea noastra.

Pentru o rezistenta marita la impact, optati pentru policarbonat 


Locuinta in care ne petrecem zilele si noptile cu siguranta ca trebuie sa ne asigure atat caldura iarna cat si racoare vara dar in acelasi timp si rezistenta la impact sau la deterioare. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care este indicat sa utilizam atunci cand construim o casa de la zero sau o renovam, placi din policarbonat. Acestea, spre deosebire de alte astfel de materiale sunt mult mai usoare si ne asigura o rezistenta sporita la distrugere. Astfel, conform studiilor facute in tara si in strainatate, policarbonatul este un material care prezinta la un anume impact o rezistenta mult mai mare spre deosebire de sticla sau de acril.

In concluzie, pentru confortul si sanatatea dumneavoastra si a celor dragi din jur, nu ezitati sa folositi cele mai bune materiale atunci cand construiti sau renovati o locuinta, depozit-online.ro fiind locul ideal de unde puteti cumpara produsele de care aveti nevoie!

Un comentariu: