miercuri, 8 mai 2019

My house, oasis of rest and comfort



Who would not want to own a house in the woods?! In this article we will present the combination of  a rustic house with a modern house.
First, to feel like you live in a natural enviroment, it is necessary to arrange it with as many plants as possible. Generally, you can decorate the house attic, with edera. This plant grows very quickly and you can arrange it as you want, because of its malleability. Also, if the house is built in a sunny spot, you can arrange edera, so as to have shade.
The house is divided so as to provide generous space, notable being the terrace arranged in front of it, where you can enjoy morning coffee. The house from this pictures presents rustic style, made with wooden beams well varnished and finished. All doors are built of this material, giving the house a more natural look. The living room is spacious, providing acces to other rooms with the stairs. The office is arranged so that to provide the user with light, being with multiple windows. The library is plugged into the wall, saving more space. Also, the fireplace from the wall is perfect in chilly days. The kitchen has an exit on the terrace in front of the house, a great thing for people who tend to make grills. Also, in the kitchen you can enter from the living room. Furniture is made of concrete, being attached to the wall to give the impression of a large kitchen. The bedroom has access to the terrace behind the house. Here are several windows, in order to ventilate the room faster and better. Dressing table is made of wood, helping to rustic design.
The most impressive thing about this house, is the pool. Because of the grass and the trees around it, gives you the real feeling, that you are in front of a lake in the woods. 

joi, 2 mai 2019

Spatiul locativ trebuie sa ne asigure atat confort cat si sanatate!




Izolatiile termice sunt atat de necesare pentru fiecare dintre noi


Indiferent daca locuim la o casa pe pamant sau intr-un apartament la bloc, cu siguranta ca fiecare dintre noi incercam sa ne cream toate conditiile necesare unei coabitari propice. Asadar, in orice locuinta trebuie sa ne asiguram ca izolarea acesteia este facuta perfect si astfel sa fim siguri ca beneficiem de caldura necesara pe timpul zilelor si noptilor geroase de iarna si racoarea de care avem nevoie cand afara temperaturile sunt de nesuportat.

In momentul in care discutam despre termoizolatie , ne referim la polistiren expandat sau extrudat, vata minerala bazaltica sau de sticla, tavane casate si accesorii ale acestora, placi din vata de sticla sau plase din fibre de sticla, dibluri pentru fixarea termoizolatiei, adezivi pentru vata minerala bazaltica sau poliuretanici pentru polistiren ori pentru termoizolatii si multe altele fara de care nu am putea asigura o izolare termica perfecta. Este extrem de recomandat atat de catre persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu in Romania cat si de catre cei de peste hotare sa asiguram spatiului locativ pe care il avem la dispozitie, o izolatie termica corespunzatoare, necesara atat pentru convietuirea fara griji in locuinta cat si pentru sanatatea noastra.

Pentru o rezistenta marita la impact, optati pentru policarbonat 


Locuinta in care ne petrecem zilele si noptile cu siguranta ca trebuie sa ne asigure atat caldura iarna cat si racoare vara dar in acelasi timp si rezistenta la impact sau la deterioare. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care este indicat sa utilizam atunci cand construim o casa de la zero sau o renovam, placi din policarbonat. Acestea, spre deosebire de alte astfel de materiale sunt mult mai usoare si ne asigura o rezistenta sporita la distrugere. Astfel, conform studiilor facute in tara si in strainatate, policarbonatul este un material care prezinta la un anume impact o rezistenta mult mai mare spre deosebire de sticla sau de acril.

In concluzie, pentru confortul si sanatatea dumneavoastra si a celor dragi din jur, nu ezitati sa folositi cele mai bune materiale atunci cand construiti sau renovati o locuinta, depozit-online.ro fiind locul ideal de unde puteti cumpara produsele de care aveti nevoie!

Nu subestimati puterea cartilor!




O carte pentru fiecare, un pas inainte pentru imbunatatirea culturii generale!


In zilele noastre tehnologia ne-a acaparat pe fiecare dintre noi, majoritatea uitand mirosul fascinant al paginilor de carti pe care il adoram in copilarie. Datorita faptului ca avem la dispozitie prin intermediul internetului atat de multe carti pe care le putem citi online dar si din vina timpului atat de putin de care beneficiem in fiecare zi, multi am uitat cat este de recreativ sa stam relaxati in pat sau pe sezlong la soare si sa evadam din realitatea cotidiana citind o carte buna dintr-un domeniu care ne pasioneaza.

Carti beletristica pentru toti!


Indiferent daca preferam sa citim carti beletristica din categoria antologie, calatorie, aventura, istorie, fictiune, folclor, horror, memorialistica, romantice, critica literara, non-fiction sau proverbe, citate ori ghicitori etc cu siguranta ca cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe teritoriul tarii noastre in magazinele virtuale sau locale  ne pot ajuta sa gasim cartea ideala pentru noi, indiferent de varsta, situatie financiara sau de gusturile si preferintele pe care le avem in materie de carti.

Carti romane pentru cei care vor sa evadeze din realitate!


Romanele au fost dintotdeauna preferate de fiecare, indiferent daca vorbim despre persoanele de gen masculin sau despre sexul frumos. De altfel, indiferent daca discutam despre copii, tineri sau adulti, cu siguranta ca un roman bun are avantajul de a ne ajuta sa uitam grijile pe care le avem zi de zi si sa intram intr-o lume complet inedita, cu personaje fascinante si povesti care nu te mai lasa sa inchizi cartea pana nu o citesti pe toata. Un roman bun ne acapareaza cu adevarat iar in momentul in care povestea scrisa in el ne cuprinde, iti vine tot mai greu sa lasi cartea deoparte pentru a te ocupa de alte treburi pe care le ai. De altfel, cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu pe teritoriul tarii noastre sau in strainatate ne recomanda sa citim cat mai multe romane si nu numai, fiecare carte in parte avand rolul ei unic asupra cititorului, indiferent de categoria din care face parte.
In concluzie, cititi cat mai multe carti posibil! Faceti-va timp si pentru voi, lasand la o parte grijile si problemele cotidiene, relaxandu-va in pat sau pe fotoliul preferat in fiecare seara si rasfoind paginile cartilor preferate de catre dumneavoastra! In plus, cu ajutorul cartilor, nu numai ca puteti evada din realitate imediat ce povestea v-a cuprins, ci puteti sa va imbunatatiti si cultura generala sau cunostintele de gramatica pe care le aveti.